01.10.2022
dunya-saglik-orgutu-temsilcilerinin-titck-ziyareti-01102022131201

 

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) temsilcileri “Düzenleyici Sistemleri Güçlendirme Ulusal İlaç Otoritesi Öz Kıyaslama Çalışmaları -Benchmarking Of The National Medicine And Vaccine Regulatory System” çalışmaları kapsamında, 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Kurumumuza bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

TİTCK Başkanı Dr. Tolga Karakan, Başkan Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımızın katılım sağladığı toplantının açılış konuşmasını; Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay yaptı.

Tolga Tolunay konuşmasında; Dünya Sağlık Örgütü’nün Kurumumuza verdiği destek ve işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Tolga Karakan ise TİTCK’nın “dünyada öncü ve referans bir kurum olma” hedefi yolunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü söyledi.  

Açılış toplantısı; Dünya Sağlık Örgütü temsilcisi Alireza Khadem Broojerdi ve Daire Başkanlarımızın yaptığı sunumlarla son buldu.  DSÖ temsilcileri daha sonraki günlerde Kurumumuzun farklı birimlerinde çalışmalarını sürdürdü. 

Ziyaretin kapanış toplantısı yine,  Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay başkanlığında gerçekleştirildi. DSÖ temsilcilerinin tavsiyelerini içeren sunumu dinleyen Tolunay,  bilgi paylaşımı ve özverili çalışmalarından ötürü DSÖ temsilcilerine teşekkür etti. 



Galeri