12.12.2019
5-tibbi-tedarik-kongresi-ankara-da-devam-ediyor-12122019141451

5. Tıbbi Tedarik Kongresi, sağlık sektörü temsilcilerinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. 

Üç gün süren Kongrenin açılış törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Üyeleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Dr. Ümmü Gülşen Öztürk, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Abdulvahit Sözüer, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz ve KHGM Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven katılım sağladı.

TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz,  "Ar-Ge, Yerelleşme, Millileşme ve Üretim Kapasitesinin Geliştirilmesi" başlıklı oturumda konuşma yaptı.  Gürsöz, daha sonra TİTCK Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı Recep Uslu ile birlikte Kongre kapsamında düzenlenen "TÜSEB-Sektör Özel Toplantısı"na katıldı.

TİTCK Heyeti; Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe  ile birlikte Kongre alanındaki stantları da gezdi.

TİTCK Başkan Yardımcısı Recep Uslu, “Sağlıkta Ortak Gelecek- Sürdürülebilir Sağlık Hizmet Sunumunda Değer Bazlı Tedariki kim Yapmalı?” başlıklı oturumda,  İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Ecz. Harun Kızılay ise " İlaç Tedarikinde Güncel Yaklaşımlar" başlıklı oturumda konuşmalarını gerçekleştirdiler. 


 

 

Galeri